Blue Flower

Dit is ons hoek van Italië in Nederland

In verband met allerlei crisis en moeilijkheden op de wereld ons prijzen, producten en voorraden kunnen snel veranderen. Ter zekerheid raden we jullie aan om te mailen voordat u een bestelling plaatst.

Excuses daarvoor!!

Permetteteci di presentarci (even voorstellen).

Wij zijn Roberto en Thea van Capriccio Italiano, Thea is Nederlands en ik kwam na de ontmoeting van mijn grote liefde vanuit Italie naar Nederland.

Na drie jaren op zoek naar puur Italiaans eten in Nederland hebben wij besloten om zelf te doen. Capriccio Italiano is ontstaan uit liefde voor ingredienten en passie voor koken. Uit Italie heb ik de passie voor lekkere eten, verse ingrediënten en traditionele recepten meegenomen. Deze passie heb ik gekregen van mijn moeder en gedeeld met Thea, samen proberen wij dit door te geven aan onze kinderen.

Pure smaak, basis producten, geen kleurstoffen, geen smaakversterker, geen zoetstoffen. Wij houden van koken zo als het moet. Met gezonde ingrediënten, verse groente en heel veel passie.

Bij Capriccio Italiano geen pakjes of kant en klaar gerechten aan tafel. Dit is onze filosofie en dit is onze keuze. dit willen wij met onze klanten delen. Naast onze Catering service bieden wij een geselecteerd assortiment van Italiaanse producten (food en no food) Deze producten zijn meestal niet in de gewone winkel te vinden.

Italiaanse koken, kookworkshops en kinderfeestje geven ons de kans onze passie met de klanten en liefhebbers te delen.

Buon Appetito bij Capriccio Italiano