Dit is ons hoek van Italië in Nederland
In verband met allerlei crisis en moeilijkheden op de wereld ons prijzen, producten en voorraden kunnen snel veranderen. Ter zekerheid raden we jullie aan om te mailen voordat u een bestelling plaatst.
Excuses daarvoor!!
Gastenboek
Klanten zeggen..
Fam. Rozema
dinsdag 22 april 2014 15:14





Pasqua
Assen
Beste Roberto, De paasbrunch was geweldig, iedereen heeft genoten van het heerlijke eten. Vooral de kip in gorgonzola viel erg in de smaak. Daarnaast was het prachtig weer zodat wij dachten dat we echt in Italië zaten. Hartelijke groeten van ons allemaal. Arrivederci !!
Beste Roberto, De paasbrunch was geweldig, iedereen heeft genoten van het heerlijke eten. Vooral de kip in gorgonzola viel erg in de smaak. Daarnaast was het prachtig weer zodat wij dachten dat we echt in Italië zaten. Hartelijke groeten van ons allemaal. Arrivederci !!
Fam. Beving
maandag 17 maart 2014 18:04





Pizzaoven
Assen
Complimenten voor de service van Capriccio Italiano. Wij hadden een Pizzaoven gekocht en vragen over de werking hiervan en Roberto is personlijk langsgekomen met eigengemaakt deeg om bij ons een pizza te bakken om de oven te demonstreren. Geweldige Service!
Complimenten voor de service van Capriccio Italiano. Wij hadden een Pizzaoven gekocht en vragen over de werking hiervan en Roberto is personlijk langsgekomen met eigengemaakt deeg om bij ons een pizza te bakken om de oven te demonstreren. Geweldige Service!
Wendy Pater
maandag 24 februari 2014 15:12





pizza
Assen
Overheerlijke pizza's zoals ze horen te zijn! gaf ons het gevoel van vakantie in Italie maar dan thuis op de bank. Echt een aanrader voor de pizza liefhebbers.
Groetjes Wendy Pater.
Overheerlijke pizza's zoals ze horen te zijn! gaf ons het gevoel van vakantie in Italie maar dan thuis op de bank. Echt een aanrader voor de pizza liefhebbers.
Groetjes Wendy Pater.
Remco en Helena
donderdag 06 februari 2014 14:10





Remco en Helena
Oosterwolde
Wij hebben in November een kookworkshop pizza maken. Dit volgens de Napolitaanse Wijze. Voor dat we gingen beginnen met pizza deeg maken, kregen wij een zeer interessante uitleg. Over waar de pizza is ontstaan en nu nog steeds op deze wize gemaakt wordt. wij hebben veel plezier gehad met het maken van deze pizza, en zeker genoten van de natuurlijke smaak. Het was zo lekker dat we nu zelf ook zo'n pizza oven hebben aangeschaft, uiteraad via Capriccio Italiano. Tevens ook meel en andere producten gekocht. En we hebben vanavond weer heerlijk genoten van heerlijke pizza! Bedankt Roberto!
Groeten
Remco en Helena.
Wij hebben in November een kookworkshop pizza maken. Dit volgens de Napolitaanse Wijze. Voor dat we gingen beginnen met pizza deeg maken, kregen wij een zeer interessante uitleg. Over waar de pizza is ontstaan en nu nog steeds op deze wize gemaakt wordt. wij hebben veel plezier gehad met het maken van deze pizza, en zeker genoten van de natuurlijke smaak. Het was zo lekker dat we nu zelf ook zo'n pizza oven hebben aangeschaft, uiteraad via Capriccio Italiano. Tevens ook meel en andere producten gekocht. En we hebben vanavond weer heerlijk genoten van heerlijke pizza! Bedankt Roberto!
Groeten
Remco en Helena.
Fokke en Thessa
zondag 15 december 2013 19:09





Appelscha
Assen
Roberto is een charmante italiaan met een missie. Hij vertelt je met veel p***e alles, maar dan ook echt ALLES, over de Napolitaanse pizza. Over het maken van het deeg, de ingrediënten op de pizza en het bakken. Wij kennen nu het geheim van de code op het blik tomaten in de supermarkt… Na een avond pizzales van Roberto durf je geen pizza shoarma of pizza Hawaii meer te bestellen. Sterker nog: dat lust je niet meer!
Je wilt alleen nog de authentieke Napolitaanse pizza. Roberto, bedankt voor de leuke avond!
Fokke en Thessa Kracht
Roberto is een charmante italiaan met een missie. Hij vertelt je met veel p***e alles, maar dan ook echt ALLES, over de Napolitaanse pizza. Over het maken van het deeg, de ingrediënten op de pizza en het bakken. Wij kennen nu het geheim van de code op het blik tomaten in de supermarkt… Na een avond pizzales van Roberto durf je geen pizza shoarma of pizza Hawaii meer te bestellen. Sterker nog: dat lust je niet meer!
Je wilt alleen nog de authentieke Napolitaanse pizza. Roberto, bedankt voor de leuke avond!
Fokke en Thessa Kracht
Jan en Alide Martens
zondag 08 december 2013 18:06





lekker
Assen
08/12/2013 10:54
Op zaterdag avond een workshop pizza bakken meegemaakt, waarbij het toetje bestond uit tiramisù (zonder alcohol). Roberto heeft op ons verzoek twee schalen met tiramisù gemaakt als gebakje voor mijn verjaardag, een week later. En dit viel zeer in de smaak. Mijn hoop om nog wat over te houden voor de volgende dag, viel volledig in het water. Alle aanwezigen op mijn verjaardag waren het er grondig over eens; dit was een delicatesse! Roberto, bedankt!!!!!
08/12/2013 10:54
Op zaterdag avond een workshop pizza bakken meegemaakt, waarbij het toetje bestond uit tiramisù (zonder alcohol). Roberto heeft op ons verzoek twee schalen met tiramisù gemaakt als gebakje voor mijn verjaardag, een week later. En dit viel zeer in de smaak. Mijn hoop om nog wat over te houden voor de volgende dag, viel volledig in het water. Alle aanwezigen op mijn verjaardag waren het er grondig over eens; dit was een delicatesse! Roberto, bedankt!!!!!
Sijbring
zaterdag 16 november 2013 21:09





sijb
Sijbring
Vanavond (vrijdag) super lekkere pizza's gegeten!! Een échte aanrader...
Freek
Vanavond (vrijdag) super lekkere pizza's gegeten!! Een échte aanrader...
Freek
Ervin
vrijdag 18 oktober 2013 00:00





c1000
Van Andel
Hallo Roberto en Thea,
Bedankt voor de leuke hapjes die we samen hebben gemaakt bij Smakelijk Epe en het heerlijke eten wat door jullie is gemaakt s'avonds!
Van Andel
Hallo Roberto en Thea,
Bedankt voor de leuke hapjes die we samen hebben gemaakt bij Smakelijk Epe en het heerlijke eten wat door jullie is gemaakt s'avonds!
Van Andel
G J en A
donderdag 15 augustus 2013 22:13





dankjewel
Dag Roberto,
Wij willen hierbij even laten weten dat we erg genoten hebben van dit diner aan huis! We hebben voortreffelijk gegeten, heerlijk! Alles smaakte stuk voor stuk super. We weten zeker dat we je nog eens zullen benaderen voor een diner. We hadden het al over een etentje met familieleden die ook van Italiaans eten houden. Daar zullen we het eens met hen over hebben. Bedankt voor dit heerlijke diner.
Hartelijke groet,
Gerrit Jan en Annewiek
Wij willen hierbij even laten weten dat we erg genoten hebben van dit diner aan huis! We hebben voortreffelijk gegeten, heerlijk! Alles smaakte stuk voor stuk super. We weten zeker dat we je nog eens zullen benaderen voor een diner. We hadden het al over een etentje met familieleden die ook van Italiaans eten houden. Daar zullen we het eens met hen over hebben. Bedankt voor dit heerlijke diner.
Hartelijke groet,
Gerrit Jan en Annewiek
24 entries in guestbook