Tips

Pecorino Romano DoP

Schaapkaas gerijpt, scherp en

gezout, het is de kaas voor 

de Pasta alla carbonara, wordt

geproduccerd in het Roma

gebied of in Sardinie. U kunt de

kas herkennen door deze logo

op de kaaskorst afgedrukt. 

 

Mozzarella di Bufala Campana

is geproduceerd in twee gebied:

Noord Napels(tussen Napoli en

Caserta provincie), Zuid Salerno

(Battipaglia en Cilento gebied).

Volle van smaak en licht gezout.

Dit logo op verpakking is verplicht

 

Balsamico is een soort wijnazijn,

het wordt van trebbianodruiven

gemaakt. Dus Azijn(Aceto) geen

condimento of aroma. Aceto

Balsamico di Modena IGP of aceto

Balsamico Tradizionale Dop.

Tradizionale is duurder en dikker

   
   
   
   

Aanvullende gegevens

Wij gebruiken cookies om onze website en jouw ervaring te verbeteren. Noodzakelijk cookies zijn al geplaatst. To find out more about the cookies we use and how to delete them, see our privacy policy.

I accept cookies from this site.

EU Cookie Directive Module Information